Zoek een stylist

Toon alle keurmerkstylisten >>

Nieuws

Eerste certificaten Keurmerkstylist uitgereikt

15 May 2012

Tijdens een informele bijeenkomst in Nieuwegein zijn, op maandag 7 mei, de eerste certificaten van Keurmerkstylist uitgereikt door van Monique de Ruiter, hoofdredacteur VT Wonen en ambassadeur van Keurmerkstylist.

Jelena Wurth, Sonja Vernimmen, Marie-Gon en Kim Hartman ontvingen uit de handen van Monique de Ruiter, hoofdredacteur VT Wonen het document Keurmerkstylist interieur. Voor het vakgebied vastgoedstyling waren Femke Apontoweil, Paula Bullard, Femke Krol, Marleen van Leest, Barbara Loves en Nicolet Groen degenen die het certificaat kregen uitgereikt.

Een Keurmerkstylist laat met een positieve beoordeling zien dat hij of zij behoort tot de top van de Nederlandse stylisten en professioneel met het vak omgaat. Monique de Ruiter, hoofdredacteur van VT Wonen en ambassadeur van Keurmerkstylist: “Door de grote groei binnen het stylistenvak, zijn er stylisten op verschillende niveaus. Ik ben erg blij dat het Keurmerkstylist gaat zorgen voor duidelijkheid en onderscheid in kwaliteit, creativiteit en vakkennis! Styling is een serieus vak en opdrachtgevers weten nu wie ze in huis halen."

Abonneren nieuwsbrief