Zoek een stylist

Toon alle keurmerkstylisten >>

Kosten

V: Waarom kost het behalen van het keurmerk € 700,-
A: Het keurmerk is professioneel in de markt gezet en zowel het opzetten als het uitvoeren van de werkzaamheden rondom het keurmerk kosten geld.
Zo moeten ondermeer worden gefinancierd: Een overzichtelijke en goed functionerende website, goede PR & marketing, algemene voorwaarden, klachtencommissie en samenwerking met onafhankelijke specialisten uit de branche, deskundigen die inmiddels hun sporen hebben verdiend in de interieur- en/of vastgoedwereld. Zij krijgen een bescheiden vergoeding voor hun werkzaamheden.

V: Waarom betaal ik jaarlijks ook nog eens contributie?
A: Keurmerkstylist is een professionele organisatie die er hard aan werkt om de Keurmerkstylist in de branche en bij de consument bekendheid te geven. Het onderhouden van de website, marketingtechnische, organisatorische en administratieve werkzaamheden brengen kosten met zich mee.

V: Als ik zak voor de beoordeling, ben ik mijn geld dan kwijt?
A: Om de beoordeling te kunnen laten plaatsvinden en de algehele organisatie van de beoordelingsdag kosten geld. Als je het keurmerk niet haalt, ben je inderdaad het inschrijfgeld kwijt. Je kunt dit vergelijken met een rij examen. Daarom is het niet onverstandig eerst goed te checken of je aan alle eisen voldoet voordat je je aanmeldt.

V: Als je voor beide keurmerken op gaat krijg je dan korting?
A: Nee, voor beide keurmerken moet het zelfde bedrag betaald worden. Immers, je moet ook voor beide keurmerken volledig op, dus de kosten die gemaakt worden, zijn ook dezelfde.

V: Is het op deze manier geen commercieel product? 
A: Nee, we proberen het keurmerk kostendekkend in de markt te zetten. Winst is dan ook absoluut niet aan de orde. Een positief saldo aan het einde van het jaar zal altijd ingezet worden ten behoeve van Keurmerkstylist.

Abonneren nieuwsbrief