Zoek een stylist

Toon alle keurmerkstylisten >>

Beoordelaars vastgoedstyling


Ed van de Bijl

Ed van de Bijl

Algemeen Directeur van VastgoedPRO, de beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs waar circa 800 kantoren bij aangesloten zijn. Ed heeft een economische en Bedrijfskundige achtergrond. Hij heeft diverse directie functies gehad in de VS. Sinds 2004 is hij weer werkzaam in en voor Nederlandse bedrijven zoals Achmea. Sinds 2005 als directeur van Landelijke Makelaars Vereniging LMV, nu gefuseerd tot VastgoedPRO.
Ed: “Een goed stylist kan met een makelaar samen een tandem vormen dat, van onschatbare waarde kan zijn voor een consument die zijn of haar pand wil verkopen.”

“Het beroep stylist is jong en stormachtig in ontwikkeling. Door het professioneel vaststellen van waardes, normen en kwaliteitseisen door de beroepsgroep zelf, wordt aangetoond dat het vakgebied volwassen wordt. Met het keurmerk wordt de opdrachtgever een teken van kwaliteit en toegevoegde waarde geboden.”
 

José Schellekens

José Schellekens

Allround journaliste sinds 1978. Ze heeft een opleiding mode & dessinontwerpen gevolgd aan de kunstacademie en is werkzaam als journalist wonen en lifestyle, o.a. voor dagblad Metro waarin ze elke woensdag schrijft. Daarnaast is ze eindredacteur van TALKIES magazine, een life style glossy voor mensen met een passie voor luxe. Ze maakt interviews (voor Excellent Leven & wonen), schrijft teksten voor mailings, advertorials, websites of andere doeleinden en krijgt regelmatig aanvragen voor het schrijven van een (auto)biografie. 

“Ik vind het belangrijk dat het kaf van het koren wordt gescheiden zodat niet iedereen zonder aantoonbare kwalificaties zich keurmerkstylist kan noemen. Het vak professionaliseert zich snel, dat vraagt erom dat de stylist zich professioneel profileert, onder meer met een keurmerk waardoor de consument zeker weet dat hij met een professional te maken heeft.”
 

Abonneren nieuwsbrief