Zoek een stylist

Toon alle keurmerkstylisten >>

Commissie van Toezicht


Jaap Koster

Jaap Koster

Adviseur beleidsgroep van de Woon Cadeau Card, Organisator van Jazzfestival Gooimeerjazz, Bestuurslid bij het NII (Nederlands Interieur Instituut), Voorzitter bestuur bij Stichting Blijvend Applaus, Voorzitter bestuur bij Kunstcollectief Muiden/Muiderberg, Lid Raad van Toezicht bij HMC MBO Vakschool.
Oud inkoper woninginrichting, oud inkoopleider woningrichting Bijenkorf, Oud directeur Bijenkorf Amsterdam. Totaal een dienstverband van 41 jaar bij de Bijenkorf. Oud voorzitter CBW ( 8 jaar).

“Ik denk dat mijn bestuurservaring een bijdrage kan zijn voor het goed functioneren in een CvT en denk dat het goed is dat er een keurmerk komt.”
 

Colette van Spanje

Colette van Spanje

Studentendecaan en Jurist Algemeen Bestuurlijke en Juridische Zaken bij de Rijksuniversiteit Groningen.
Afgestudeerd als jurist en sindsdien in diverse functies werkzaam. Getraind als mediator en lid van diverse klachtencommissies en besturen, oa in de kinderopvang.
”Ik biedt mijn kennis en kunde als jurist en consument graag aan voor het in mijn ogen zeer belangrijke doel van het keurmerk. De raad van toezicht is objectief, we zijn er om te adviseren in zeer diverse zaken, maar vooral van een afstand. Voorop staat dat op basis van heldere afspraken voor iedereen duidelijk is waar de keurmerkstylist aan voldoet. Het Keurmerk is belangrijk. De klant heeft de garantie dat er kwaliteit geleverd wordt, het niveau van de keurmerkstylist wordt getoetst en op peil gehouden door de trainingen en workshops.”

Jan Mes

Jan Mes

Directeur VastgoedCert en zelfstandig adviseur.
Opgeleid als fiscalist (Erasmus, fiscale-economie), ruim 25 jaar werkzaam geweest in accountancy- en belastingadviesbranche.
“Mijn expertise op het gebied van keurmerken en certificering, o.a. vastgoed gerelateerd. Ervaring met kwaliteitsaudits van individuele deskundigen/bedrijfsadviseurs heb ik als beoordelaar te bieden aan de keurmerkstylist.”

”Het is belangrijk dat kwaliteit in de markt goed herkenbaar en onderscheidend is. Een keurmerk kan daarbij goede diensten bewijzen. “
 

Abonneren nieuwsbrief