Zoek een stylist

Toon alle keurmerkstylisten >>

Beoordelaars interieurstyling


Anne-Marie Ross

Anne-Marie Ross

Beeldcoördinator/chef styling bij Interieurtijdschrift 101 Woonideeën, Home Deco, Sanoma Media. Opgeleid tot modeontwerpster aan de Amsterdamse Modeacademie Vogue. Heeft ruim 25 jaar als free lance fotostyliste gewerkt voor diverse tijdschriften op het gebied van mode, interieur en food en verzorgde concept, productie en fotostyling voor een keur aan commerciële klanten (o.a. Bijenkorf, V&D, Livera, Wehkamp, DA drogisterijen, Praxis, Perry Sport). Anne Marie: “Ik houd mij bezig met het beoordelen van interieurs en woonproducties. Ik heb een praktisch oog en kritische blik voor de uitvoerbaarheid van ideeën.”

“Ik vind het belangrijk dat dit keurmerk er komt, aangezien ik de laatste jaren een wildgroei zie in het vak van stylist. Het wordt tijd dat het kaf van het koren wordt gescheiden, zodat de consument ook echt weet wanneer hij/zij een keurmerkstylist inhuurt, deze ook echt een vakman/vrouw is.”

Reinier Hessing

Reinier Hessing

 

Hagar Valbracht

Hagar Valbracht

Interieur-, en ontwerpstylist, lid van BNS Crisp en Keurmerkstylist. Reeds 10 jaar initiator van Stijlkamer 4 te Amsterdam. Ik bedenk en realiseer interieurconcepten voor particulieren. Daarnaast ontwerp en produceer ik producten voor de woonbranche. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Academie Artemis. Sinds een paar jaar ben ik (gast)docent aan deze opleiding en kan ik mijn
opgedane kennis en ervaring inzetten voor de ontwikkeling van ons vak. Het aantal specialisaties in de styling neemt toe, dit vraagt om helderheid.
Op deze manier kan ik mijn steen bijdragen in het groeien van ons vakgebied.Een vak waar ik trots op ben en waar mijn hart ligt.

"Ik zie het Keurmerk als een erkenning en verdieping van ons vakgebied. Dat betekend dat je als Keurmerkstylist een groot aantal basis vaardigheden moet bezitten, gepresenteerd in je eigen stijl. Die combinatie moet jou onderscheidend en uniek maken en een echte aanwinst voor je opdrachtgever."
 

Abonneren nieuwsbrief